Om Sting

Det var en gång en marknadsföringsstrateg. Vi kallar honom Yngvar. Han arbetade länge och väl för företaget Bang & Olufsen. Yngvar var en glad man som gick till sitt arbete varje dag och fick göra riktigt stora, häftiga saker.

Men något fattades honom ändå. Han började drömma om något eget. En kreativ oas, där han och hans medarbetare själv fick sätta upp mål och testa gränser. En bit från storstädernas puls, på slättens lugn och familjära gemenskap föddes Sting.

Snart hittade en grafisk formgivare och fotograf också hit, Maria. Den dynamiska duon blev en triumferande trio när webbutvecklaren Nille anslöt. Och när textexperten Tove hittade hit blev Sting den kreativa kvartett vi är idag.

Tillsammans arbetar vi för att du och ditt företag ska få göra samma fascinerande resa som vi har fått göra. Resan från idé till verklighet. Vi vet vad du står inför. Och vi kan inte vänta tills vi får hjälpa dig att vrida om den där nyckeln, ta ett djupt andetag, och bara köra gasen i botten.

Teamet

Yngvar Naess
yn@stng.se

Maria Hultgren
mh@stng.se

Kennet "Nille" Nilsson
kn@stng.se

Tove Hansson
th@stng.se

Miljöpolicy

Stng Reklambyrå ska aktivt arbeta för att bidra till en hållbar utveckling. Vi ska erbjuda våra kunder kommunikationslösningar som bidrar till minimal miljöpåverkan och en hållbar utveckling. Följande principer är därför vägledande i vårt arbete: