top of page
Glada ungdomar i bil, 70-talsstil

Om oss

Sting är en stark reklambyrå som gör ground breaking kommunikation – och med det menar vi market breaking kommunikation. 
Vi är en strategisk reklambyrå. Det betyder att vi gör reklam som har ett större mål än att endast driva försäljning – att driva försäljning är ett delmål, såklart. Större mål som att till exempel ändra ett beteende, nå nya marknader, utbilda en vald grupp eller öka en omsättning på årsbasis.

Vi hjälper våra kunder med planering, rådgivning, målformulering, materialframställning och exponering. Vi ser till att alla kommunikationsinsatser arbetar åt samma håll för att vår kund ska ha som störst chans att nå sitt mål.

Till vår hjälp har vi oss själva. Sting består av ett litet team med på pricken rätt kompetenser för att komplettera varandra och ge våra kunder rätt kunskaper på rätt plats.

Tjej blickar ut genom bilruta
Vi tar fram en kommunikationsstrategi som jobbar för dig. Hur mycket vi än gillar fyndiga annonser och kreativa kampanjer så vet vi att de kräver sitt ankare för att funka. Strategiarbetet börjar i våra kunders olika mål, och tar oss ofta genom en analys av nuvarande arbetssätt, företagskultur och känslor för det egna varumärket. Här börjar det bli riktigt kul!

I strategiuppdraget ingår att ge uppdaterad, marknads- och branschanpassad rådgivning kring kommunikation. För våra kunder innebär det workshops, föreläsningar och snyggt designade presentationer som förklarar hur strategi funkar. Efter introduktionen lägger vi upp planer och producerar material som går just den strategins ärenden.

Strategi
Kille gör musik med datorn som instrument
Vi producerar film från idé till exponering. Vad du behöver din film till avgör vilken typ av film vi rekommenderar. Våra filmproducenter arbetar nära tillsammans och tar löpande fram bland annat reklamfilmer, varumärkesfilmer och instruktionsfilmer för våra kunder.

I arbetet ingår projektledning, manus, bokning av location och skådespelare, filminspelning, regi, klippning, eventuell textning och anpassning till slutgiltigt format. Vi tar hand om all filmproduktion inhouse. För våra kunder innebär det direktkontakt genom hela produktionen, täta avstämningar, korrekturer och korta ledtider.

Film
Vi designar och bygger hemsidor. Antingen från grunden och utifrån nästan ingenting, eller från en befintlig hemsida som växt ur sig själv i både storlek och klädstil, så att säga. Vi designar för användarvänlighet och attraktionskraft.

Systemen vi bygger i är enkla att administrera och lämnar utrymme för både kreativ frihet och komplexa funktioner. Vi bygger hemsidor för att de ska fortsätta byggas. För att de ska följa vår kunds utveckling, uppdateras ofta och ha plats för framtida behov.

Webbutveckling
Vi hanterar annonsering och generiska flöden i aktuella sociala medier. Vi skapar uppdaterat innehåll som kräver sin uppmärksamhet med utgångspunkt i vår kunds budskap, målgrupp och strategiska mål.

Efter vår kunds behov administrerar vi hela eller delar av sociala flöden från plan till exponering. För annonsering tar vi fram strateginära innehåll, sätter upp kampanjer, optimerar och lämnar utförliga rapporter.

Sociala medier
bottom of page