top of page
Uppläggning av maträtt
Texten Unilever Food Solutions

Great food solutions

Ett bildspråk med känsla av – och för – aktuell årstid. Klara detaljer och en värme som liksom flyter över porslinet, genom ljuset och hela vägen fram till åskådaren.  Nog vill vi äta de här bilderna med ögonen allt.

Vi fick uppdraget att porträttera, förstärka och förklara Ida Bauhns recept på inte vilken sås som helst. För en kock är en smakbild något annat, men för oss är en smakbild ganska precis det vi gjorde här.

Vi kallar det smakbild

Till film och bild producerade vi också smarta receptblad där yrkesverksamma kockar smidigt kan följa tillvägagångssättet. Bildredigering, noggrann grafisk formgivning och textredigering ingår alltid.

Foto, film och grafisk form
Kock Ida Bauhn lagat mat i köket

Kapten för Svenska kocklandslaget Ida Bauhn kokar ihop sin sås supreme i vårt filmkök. Hur det blev? Det kan du se hos Unilever Food Solutions.

Ida Bauhn
Foto på upplägg av maträtt
Mockup som visar grafisk form för Unilever Food Solutions

Alla bilder och filmer fångar vi i filmköket i vår studio. Vi anpassar studion efter vad just den här filmningen eller fotograferingen behöver och har hela tiden nära till ytterligare utrustning. Flexiblare än så blir inte en filmning tror vi.

On set
Produkt bild för Unilever Food Solutions
Serveringsbild för Unilever Food Solutions
bottom of page