top of page

Hej.
Här är Stings story.

Det var en gång en marknadsföringsstrateg. Vi kallar honom Yngvar. Han arbetade länge och väl för företaget Bang & Olufsen. Yngvar var en glad man som gick till sitt arbete varje dag och fick göra riktigt stora, häftiga saker.

Men något fattades honom ändå. Han började drömma om något eget. En kreativ oas, där han och hans medarbetare själv fick sätta upp mål och testa gränser. En bit från storstädernas puls, på slättens lugn och familjära gemenskap föddes Sting.

Vad vore så Yngvars Sting utan team. Nej, det såklart. Maria blev först att ansluta, hon kom som processdesigner, grafisk formgivare och fotograf. Efter det tog allt rejäl fart. Copywriter och klarspråkare Tove anslöt. Michael, filmskapare och expert på sociala medier hittade hit. Och så till sist kom Carin med, vår grafiska formgivare och typografitalang.

Tillsammans arbetar vi för att du och ditt företag ska få göra samma fascinerande resa som vi har fått göra. Resan från idé till verklighet. Vi vet vad du står inför. Och vi kan inte vänta tills vi får hjälpa dig att vrida om den där nyckeln, ta ett djupt andetag, och bara köra gasen i botten.

Detta kan vi.

bottom of page